🖤Article/News/Interview🖤

[Article] [2019/04/27] 10 actors with bright future in entertainment industry – LINE TODAY

Top 10 diễn viên với tương lai sáng giá trong ngành công nghiệp giải trí.

Thai entertainment industry is now considering to grow up a certain extent and creating an young generation of promising actors. Each of them is not trivial, they are not only having attractive appearance but also their impressive talent acting skill. It was the reason why a lot of fan love them at the first sign, then follow up every of their projects, and support them unconditionally.

Ngành công nghiệp giải trí Thái Lan hiện đang được xem là đã phát triển đến một mức độ nhất định và đang tạo ra một thế hệ diễn viên trẻ đầy triển vọng. Mỗi một người trong số họ đều không phải tầm thường, các chàng trai không chỉ có một vẻ ngoài lôi cuốn mà còn sở hữu một tài năng diễn xuất vô cùng ấn tượng. Đó chính là lí do vì sao rất nhiều khán giả yêu mến họ ngay từ cái nhìn đầu tiên, rồi sau đó theo chân họ trong mỗi dự án và ủng hộ họ một cách vô điều kiện.

Let’s gathering top 10 of bright men with LINE TODAY. Those gentlemen have promising future and are able to go a long distance in the entertainment industry. They are new generation who have full of charming, enchanting with handsome faces and have ability to attrack everybody to follow and support their products or projects. Look at the list and you may have more favorite actors.

Hãy cùng LINE TODAY điểm lại top 10 những chàng trai sáng giá này nhé. Các chàng diễn viên này đều có một tương lai đầy hứa hẹn và đều có khả năng đi đường dài trong ngành công nghiệp giải trí. Họ là một thế hệ mới với đầy đủ nét quyến rũ, lôi cuốn cùng gương mặt điển trai và có khả năng thu hút mọi người theo dõi rồi ủng hộ họ ở mỗi sản phẩm và dự án. Danh sách dưới đây có lẽ sẽ làm cho bạn có thêm những anh chàng diễn viên yêu thích của riêng mình.

[Only translate Perth’s part/ Chỉ lược dịch trích đoạn của Perth]

Perth Tanapon (iG: perthppe): A young actor with a startling starting as ‘bad boy’ character. He is one of youngest actor in the list but his acting ability is very variety and always make people enter their mind to watching him.

Perth Tanapon (iG: perthppe): anh chàng diễn viên trẻ với một khởi đầu rất ấn tượng vào vai nhân vật một ‘bad boy’. Anh chàng có lẽ là diễn viên trẻ tuổi nhất trong danh sách song khả diễn xuất của anh vô cùng đa dạng và khiến cho người xem nhập tâm ngay khi xem Perth diễn.

Others in the list / Danh sách còn có:

  • Sarin Inpitar – iG: @inpitar
  • August Vachiravit – iG: @aagust007
  • Ryu Vachirawich – iG: @ruy_vachirawich
  • God Itthipat – iG: @gxxod7
  • Porsche Sivakorn – iG: @porsche.sivk
  • Mean Phiravich – iG: m34nismind
  • Saint Suppapong – iG: saintsup
  • Ohm Pawat – iG: ohmpawat
  • Singto Prachaya @__singto

From LINE TODAY

Trans by NanaPA@i🖤Perth[iheartPerth.com]

Take out with full credit!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s