🖤Article/News/Interview🖤

[Article] [20190513] The lovely ‘Perth-Mark’ in Japan – DaraDaily

Be recognised as a popular teen actor from series ‘Love by chance’, has no reason to deny the charisma of the young man ‘Perth Tanapon Sukumpantanasan’, wherever he goes always have fans follow him, always give him warmth and love. A long with this young man, other talent ‘Mark Siwat Jumlongkul’, who used his cuteness to make fans fall in love with him. This two guys just also held the TEMPT fan-meeting at the end of April.

Được công nhận như một diễn viên tuổi teen phổ biến từ bộ phim ‘Love by chance’, không có lý do gì để phủ nhận sức hút của chàng trai trẻ ‘Perth Tanapon Sukumpantanasan’, nơi nào anh chàng đi qua đều có người hâm mộ theo sát, luôn dành cho anh ấy một sự ấm áp và yêu thương. Cùng với chàng trai trẻ này, còn có một tài năng khác ‘Mark Siwat Jumlongkul’, anh chàng cũng đã dùng nét tinh nghịch của bản thân để khiến người hâm mộ gục ngã. Hai chàng trai trê cũng vừa tổ chức một cuộc họp fan cùng dưới cái tên TEMPT hồi cuối tháng Tư.

Last weekend, the two, Perth and Mark, was pairing as a duo and giving happiness to their fans at the ‘PerthxMark Private party in Japan’. This was the first time for them to hold a fan-meeting here, and not out of expectation, the response for two of them was very well. The atmosphere was really warm. Fans had a chance to see the two young guys singing, dancing and having the opportunity to make fun together with them, and also each man had a impressive solo performance.

Vào tuần trước, bộ đôi Perth và Mark đã kết hợp với nhau và mang lại hạnh phúc cho người hâm mộ trong ‘Bữa tiệc riêng cùng PerthxMark ở Nhật Bản’. Đây là lần đầu tiên tổ chức họp fan tại Nhật của cả hai, và không ngoài dự đoán thì phản ứng cho hai chàng trai là rất tốt. Không khí vô cùng ấm áp. Người hâm mộ có cơ hội được thưởng thức các màn ca hát, nhảy múa và chơi đùa cùng họ, và mỗi chàng trai cũng cống hiến cho khán giả những màn trình diễn đơn đầy ấn tượng.

#PerthxMarkinTokyo

Credit:

From DaraDaily

Trans by NanaPA@i🖤Perth [IheartPerth.com]

❗️Take out with full credit

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s